MR. Journalist

- SEIZOEN 01 - AFLEVERING 02 -

|

OPDRACHT: Kom in het nieuws.
BESCHRIJVING: Kom in de krant, het journaal of op een nieuws website.
Je mag kiezen hoe je dit wilt doen.
LET OP:
Er moet ook een foto bij

DE 'BETERE' START

Aflevering twee is duidelijk beter dan de eerste aflevering.
De aflevering duurt meer dan 20 minuten en zit vol met grappige fragmenten en tegenslagen.

Zelfs wanneer Kazi er in slaagt om zijn opdracht te volbrengen gaat hij alleen maar verder!
Kazi ontbreekt duidelijk geen zelfvertrouwen en is klaar om nog moeilijkere opdrachten te volbrengen.

REVIEWS

MAURO NOBEN - MOEROE
Deze aflevering is wat ik verwachte van dit project. Het bracht voldoende plot twists met zich mee en gaf een eerlijk beeld van hoe Kazi zich voelde.

Hoewel deze aflevering aangenaam is om te kijken zijn we aflevering 1 nog niet vergeten. Er zullen meer afleveringen van dit niveau moeten komen om het cijfer van de serie te verhogen. Ook hoop ik nog afleveringen te zien waarin Kazi meer moeite moet doen om de opdracht te voltooien in plaats van de opdracht in het midden van de aflevering moeilijker te maken.

Mr. Journalist heeft mij aangenaam verast en hier wil ik meer van zien. Hoewel het nog geen televisie format is zou ik hier wel een avondje van kunnen bingewatchen.
Dit is de comeback die het kanaal 'Kazi Kohli verdiende.

Omdat aflevering één zo tegen viel en aflevering twee verbazend verassend was wil ik nog een aantal afleveringen wachten om de serie een cijfer te geven.
Deze aflevering krijgt in ieder geval een 7/10, een cijfer dat mede werd beïnvloed door de niet al te goede start. Maar als de volgende afleveringen hier op lijken zullen de cijfers ook wel omhoog gaan.