Een klein productiehuis

Kohli Production is het grootste project dat onder de naam ‘Kazi Kohli’ valt.
Vanuit Kohli Productions worden de projecten zoals: Kevin Bond, ‘T Kot, Oepternief en nog veel meer gemaakt. Ook werkt er telkens een vast team aan deze producties.

Oepternief

Oepternief is een hippe boysband dat wordt mogelijk gemaakt door Kohli Productions. De band bestaat uit de vier leden: Julien, Kazi, Mauro & Lars. Samen brengen zij jaarlijks een single uit. In 2022 maakte ze hun debuut met het nummer ‘Crazy Game’.

LEAD SINGER

KAZI KOHLI

SINGER

JULIEN CHARON

SINGER

MAURON NO

SONGWRITER

LARS KÁKÁ


Films & Series

Kohli Productions heeft doorheen de jaren verschillende films en series uitgebracht. Dit van komische tot zeer spannende en zelfs dramatische genres.

Kevin Bond

Ondertussen kent iedereen die naar Kazi Kohli kijkt Kevin Bond. De klunzige broer van James Bond maakt altijd wel wat mee. Samen met zijn vrienden en familie lost hij elke zaak van de FBI of de FP (Fantastic Police) op. Kevin heeft zijn eigen manier van werken en dit irriteert heel veel mensen in zijn werkomgeving. Maar aan het einde lost hij de zaak altijd op.

'T Kot Extra - Seizoen 1

Alles lijkt een normale zomervakantie te worden. Iedereen is op vakantie behalve Laura, Kas en Robby. Laura verveeld zich en vraagt Kas om samen met haar in te breken in ‘T Kot. Dit lijkt Kas geen goed idee maar veranderd vrij snel van gedacht. Alles lijkt zo onschuldig. Tot plots, Laura krijgt een bericht van Lars. Hij weet alles over Laura en maakt het leven van Kas&Co wel heel moeilijk. Lars zet Robby en Kas tegen elkaar op en maakt Laura doodsbang. Ondertussen dat Lars zijn gang gaat is Kobe ook verschillende dingen aan het regelen. Wie is die stalker? Wat is Kobe van plan? Blijven ze aan het eind nog goede vrienden?

Het Verlaten Kerstfeest

Het is kerstdag en Kazi Kohli is druk in de weer om het kerstfeest van het jaar in orde te brengen. Hij heeft zijn vlogcamera bij de hand tot hij plots een telefoontje krijgt van Laura Bosmans. De studenten van ‘T Kot zullen niet aanwezig kunnen zijn op het kerstfeest. Terwijl Kazi ontgoocheld verder werkt aan de voorbereidingen van zijn kerstfeest, verschijnt er een mysterieus wezen op aarde. Een wezen dat iedereen straft dat geen cadeautjes voor hem heeft. Zal kerstmis veilig blijven? En zal Kazi’s kerstfeest een succes worden?

Kazi & K700

Kazi leid een normaal leven tot hij op een dag wordt overvallen. Twee seconden geleden was hij nog rustig een koffie aan het drinken en plots zijn al zijn spullen gestolen. Het lijkt wel of iets buitenaards hem zojuist heeft aangevallen. Wanneer hij in zijn rugzak wilt kijken welke spullen hij nog heeft ziet hij plots een bril op de grond liggen. En wanneer hij die opzet gebeurd er iets magisch. Kazi veranderd in een futuristische superheld, K7000. Met zijn nieuwe krachten besluit hij zijn spullen terug te zoeken, want er is duidelijk iemand anders in het spel. 

Kazi & K7000 is het nieuwste project van Kohli Productions en zal begin 2023 te zien zijn op Kazi Kohli.

DE DOCU

In 2020 kondigde Kohli Productions hun eerste docu aan. Deze zou gaan over de beperkingen van Kazimierz Kohlberger.

“Ik ben een soort superheld, ik merk meer op en heb meer energie!”

Deze release date van deze docu was oorspronkelijk 17/12/2021 maar deze werd later uitgesteld naar december 2022.

ACHTER DE RUG

Nog nooit ging Kazi Kohli zo groot!
Nog nooit ging een kleine creator ZO VER voor een serie! Kazi deed grappige, moeilijke & absurde opdrachten zonder dat iemand het mocht weten.

Een opdracht is pas moeilijk als je de uitdaging niet wilt aangaan!

De afgelopen drie jaar heeft Kazi zijn grenzen verlegd. Heeft hij (letterlijk) een sprong in het diepe genomen en ging hij bijna over de grens van illegaal (stalking).