EEN PAAR WOORDEN

OVER MIJ

De jongen uit Antwerpen die meer wou doen met zijn creativiteit.

In 2016 zat Kazimierz Kohlberger heel diep. Nadat hij weken lang met depressieve gedachten rond liep vond hij zijn nieuwe passie.

 “YouTubers zoals Enzo Knol & Gamemeneer zijn ook altijd happy tijdens hun video’s!”
– Kazimierz Kohlberger

Met deze nieuwe hobby kon Kazi al zijn creativiteit kwijt en slaagde hij erin een nieuwe passie te ontwikkelen. In 2021 zijn vele er zelfs ervan overtuigd dat Kazi ‘underrated’ zou zijn omdat zijn content een enorm hoog niveau aantikt.

Nu in 2023 geeft Kazi zich weer volledig nadat hij een break van ongeveer een jaar nam! De enthousiaste vlogger zal het YouTube platform weer onveilig maken!

De energie spat er steeds weer vanaf

Kazimierz staat ervoor bekend om als een Duracel konijn zijn video’s op te nemen. Wanneer Kazimierz een idee heeft moet en zal hij dit meteen op papier zetten of misschien zelfs opnemen. Zo is één van zijn meest succesvolle video ‘Will it Work’ bedacht, opgenomen en geëdit op minder dan 42 uur tijd. Ook het bekenste concept ‘Kevin Bond’ werd bedacht op nog geen 10 minuten tijd.

“Doorheen de jaren worden die video’s wel beter uitgewerkt zodat je geen ‘gare’ verhaallijnen meer hebt. In een recent gesprek met Kazi vertelde hij: Kevin Bond is samen met mij echt volwassener geworden, ook de gevoelens die Kevin uit doorheen de kortfilms zijn gevoelens die ik had op die moment’. 

Q&A

Er komen regelmatig vragen binnen die Kazi dan beantwoord in zijn ‘Q&A video’s’. Hieronder staan zijn favoriete vragen die hij ooit kreeg.

Kazi doorheen de jaren