Kazi Kohli

Wie we zijn?

Kazimierz, Robin en Zsofi. Simpel uitgelegd, een groep vrienden dat altijd wat grappen en grollen uithaalt met iedereen. Met zen drieën maken we video's die dan elke woensdag van de week online komen.

Vlog's

Een vlog (video-log) is alles behalve een blog (berichten-log). In een vlog kruipt er ten eerste veel meer werk. Ook is het leuker om naar vlog te kijken dan een blog te lezen omdat er veel meer gebeurd. De vlog's op Kazi Kohli worden altijd opgenomen door Kazimierz Kohlberger. Vaak komen er andere mensen ook in beeld tijdens een vlog (bv. vrienden of familie).

Challenges

In deze video's doen de Kohli's verschillende dingen. Af en toe beantwoorden ze vragen van kijkers of reageren ze op grappige filmpjes. Meestal worden deze video's opgenomen door Kazimierz Kohlberger samen met een gast.

Songs

Af en toe brengt Kazimierz een nummer uit. Deze nummers hebben vaak een andere stijl. Zo diste hij bijvoorbeeld Julien Charon, bracht hij een ode aan zijn zus, vatte hij de afgelopen jaren op zijn kanaal samen of maakte hij een nummer met een DJ.

Studio Kohli

Studio Kohli was de eerste podcast die werd gemaakt door Kazimierz en Julien. Hierin praten ze over koetjes en kalfjes en vertellen ze over hun herinneringen en weetjes.

Lijst nummers Kazi Kohli
  1. Kohli - Kazimierz Kohlberger, Odssey

  2. Kohli's for ever - Kazimierz Kohlberger

  3. Zusterliefde - Kazimierz Kohlberger

  4. Come at me - Kazimierz Kohlberger, Robin Horemans

  5. Feelings (Album) - Kazimierz Kohlberger

  6. De Wereld Rocken - Kazimierz Kohlberger

  7. Bond, Kevin Bond - Kevin Bond

  8. Jouw Ballen - Kazimierz Kohlberger

Bron Kazi Kohli